Atac de panica

Cuvintele ieseau din ea,suvoi.Le simtea pe sira spinarii,cum se strecurau tiptil catre gura.Si sentimentul acela,cu lipsa de aer si transpiratii reci ii cuprindea inima.Fiecare muschi din corp ii era intins la maximum.Un alt atac de panica,o alta zi de rahat.

Si de ce?De ce toate astea?Era destul de desteapta sa stie ca si-o face singura.Cateodata il detesta.Era dependenta de starea lui de spirit,iar el stia asta.

Jumatatea de medicament era deja in gura.Pe nemancate isi facea si mai repede efectul.Iar cuvintele obosite,nerostite se retrageau incet,ca o otrava.

Nu gandea de multe ori,dar simtea cu fiecare fibra a fiintei ei.Simtea ploaia,bucuria sau tristetea din aer,ochii celorlalti care o priveau chiar daca privirile nu li se intersectau,simtea adanc sufletul lui.

Si stia ca el stie.Au fost intotdeauna intr-o relatie love-hate.Oamenii se intrebau de multe ori ce ii tine impreuna.Nici ei nu stiu.Sau nu vor sa stie.

Ce proasta era!

Somnul venea incet,pleoapele ii cadeau grele.Ultimele lacrimi inghitite se duceau si ele,sa-i arda sufletul.Din nou si din nou.

Din nou.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s